AS Kuusakoski toetab 2007. aastal Eesti Kergejõustikuliidu liikmesklubisid 300 000 krooniga. Sellest summast 122 000 krooni suunatakse juba teist aastat järjest juunioride ja noorte klubide karikavõistluste auhindadeks ja 178 000 krooni otse kaheksa klubi tegevuse edendamiseks.

Toetatavate klubide valikul on lähtutud regionaalsuse printsiibist, arvestatud on klubide aktiivsust, varasemat tegevust ja arengupotentsiaali. 2007. aastal toetatakse Viljandi Kergejõustikuseltsi Sakala, Kergejõustikuklubi Järvala, Kergejõustikuklubi Saare, Spordiklubi Leksi 44, Tartu Ülikooli Akadeemilist Spordiklubi, Võru Kergejõustikuklubi Lõunalõvi, Kergejõustikuklubi Kalev-Sillamäe ja Valga Spordiklubi Maret-Sport.

Eesti suurim metallikäitleja AS Kuusakoski on otsustanud panustada just noorte klubide arengusse. ´Noored on meie tulevik. Noortesporti toetades anname panuse tervema ja rõõmsama ühiskonna kujunemiseks,¡ selgitas AS Kuusakoski juhatuse esimees Ilmar Jõgi. Ta lisas, et Kuusakoski tegevuse eesmärgiks on luua läbi taaskasutuse puhtam ja elamisväärsem keskkond ning noorte spordi toetamine lisab nendele eesmärkidele veelgi enam jõudu ja sügavust.

´Sponsorite olemasolu on meile eluliselt tähtis, sest sponsorluse osa moodustab alaliidu eelarvest üle kolmandiku,´ rõhutas EKJL-i president Erich Teigamägi. ¥Suuresti tänu sponsoritele saame arendada nii tippsporti kui tagada järelkasvu järjepidevuse.¡

Teigamägi lisas, et leping Kuusakoskiga avab alaliidule jaoks uusi võimalusi klubide toetamisel. ´Koostöö Kuusakoskiga lisab veendumust, et sponsorid soovivad panustada kergejõustiku laiapõhjalisse arengusse,¡ märkis Teigamägi.

AS Kuusakoski ja Eesti Kergejõustikuliit sõlmisid kolmeaastase koostöölepingu 2005. aasta lõpus.

SPORTNET

Viimased artiklid

Scroll to top