Võrumaa kergejõustikuklubi Lõunalõvi parimad kergejõustiklased Andrus Värnik, Lauri Leis ja Andres Raja on viimasel ajal harva rambivalgusse sattunud. Ehkki põhjused on erinevad, on kõiki kolme seganud muu hulgas ka vigastus(ed) ja sellest tulenev taastumisaeg, kirjutab Võrumaa Teataja.

Tallinnas Andrei Nazarovi käe all harjutavat Rajat on novembrist alates saatnud vigastuste jada, mida võib osalt seletada mehe liigse harjutamiskihu ja oskamatusega end treeningul tagasi hoida. Kümnevõistluse (7809 punkti), seitsmevõistluse (5897), 110 meetri tõkkejooksu (13,97) ning ka 400 ja 60 meetri tõketega distantside (vastavalt 55,85 ja 7,93) Võrumaa rekordi omanik tunnistab, et oleks pidanud mõnes kohas lihtsalt tagasi hoidma ja natuke rohkem puhkama.

¥Novembrikuus, kui oleks võib-olla pidanud veel metsas krossi jooksma ja asja kergemalt võtma, tegelesin jõusaalis juba maksimumraskustega. Hakkasin peaaegu tippvormi jõudma, tahtsin korraga liiga palju saada — kõik tuli kuidagi kergelt, jõudu ja võimu oli palju —, kuid ilmselt treenisin üle. Vigastuste jada oli tingitud sellest, et läksin liiga vara heasse vormi,¡ lausus ta.

Loe edasi Võrumaa Teatajast

Sportnet.ee

Viimased artiklid

Scroll to top