Vanimat kergejõustiku maailmarekordit ründav Gerd Kanter unistab 77 meetri pikkusest kettaheitekaarest. Väljakutsujaid leidub ka teistel aladel, kirjutab Eesti Päevaleht. Mullu septembris Helsingborgis ketta 73.38 meetri kaugusele lennutanud ja hooaja Alekna ees maailma edetabeli liidrina lõpetanud Kanterile meeldib number 7. Tema autonumber on 777 ja ka ta Skypeÿi kasutajanumbris on kolm seitset.

´Et midagi saavutada, tuleb suurelt mõelda: kui oleksime kunagi loonud Team70, seisnuks me juba mullu lõhkise küna ees,¡ naljatas ja filosofeeris Team75plus-i suurlootus üheaegselt. Maailmarekord 74.08 kuulub 1986. aastast sakslasele Jürgen Schultile, kuid tõenäoliselt meeste vanim tippmark sel suvel muutub.

´Teada on, et ka Alekna plaanib kevadel USA-s võistelda, sest temagi mõtleb maailmarekordile. Kui satume koos heades tingimustes võistlema, võib juhtuda, et mitu meest heidab ühel võistlusel üle 70 meetri,¡ avaldas Kanter arvamust, et Schulti tulemuse ületamisest ei pruugi maailmarekordiks piisata.

Loe edasi Eesti Päevalehest

Sportnet.ee

Viimased artiklid

Scroll to top