Kuigi mullune hooaeg õnnistas võitude ja medalitega, pidid ka medalisoosikud vigastuse või haiguse tõttu hooaja nurjunuks tunnistama. Spordileht uuris, kes neist jaksab tänavu võimsalt areenile naasta.

Tunamullune maailmameister Andrus Värnik kibeleb ebaõnnestunud hooaega ajaloo prügikasti poetama ja valmistub uuteks mehetegudeks. ´Soovin tiitlit kaitsta, see tähendab MM-il vaid üht kohta. Tahaks üle mitme aasta taas rõõmustada iseennast, lähedasi ja sponsoreid,¡ lausus odaviskaja.

Täiesti pole vigastusest paranenud ka mullu mais maailma tenniseedetabelis oma kõrgeimale, 63. kohale tõusnud Maret Ani. Mullu märtsis mängis Maret Ani Acapulco WTA turniiril enda hinnangul parimat turniiritennist ja jõudis poolfinaali. Tulevik näis roosilisena. Nüüdseks on Maret kukkunud 150. kohale ning kogeb harva võidurõõmu. ´Aasta teise poole ränga languse tõi kaasa mitme asjaolu koosmõju,¡ ütles Ani.

Kadunud särtsakust otsib ka tõkkesprinter Mirjam Liimask, kelle mullusele hooajale panid pitseri kolm tegurit: antibiootikumide abil ravitud neeruvaagna põletik, Tartu ülikooli lõpetamine ja treeneri vahetamine.

Loe edasi Eesti Päevalehest

Sportnet.ee

Viimased artiklid

Scroll to top