Tallinna Spordi- ja Noorsooamet kuulutab välja konkursi terviseliikumisprogrammi "Tallinn Liigub!" ürituste korraldamiseks, mis võimaldab pealinna spordiklubidel ja -organisatsioonidel terviseliikumist propageerivatele üritustele linnapoolset toetust taotleda, teatab tallinn.ee. Projektikonkursi eesmärgiks on motiveerida spordiklubisid ja -organisatsioone terviseliikumisüritusi korraldama, pakkumaks aktiivse, jõukohase ja tervistava tegevuse võimalust erineva kehalise ettevalmistusega elanikele.

Terviseliikumise programmi arvestatakse massi- ja seeriaüritused, mis toimuvad Tallinnas või on suunatud eelkõige pealinna elanikele. Eelisatud on suure osalejate arvuga, mitmekülgsed ja/või vähemalt neljast etapist koosnevad üritused. Korraldaja peab tagama ka osalejate terviseliikumise alase nõustamise. Konkursil osalejate ning terviseliikumisürituste korraldajate jaoks on plaanis läbi viia terviseliikumisalase nõustamise koolitus.

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet ootab mittetulundustegevuseks taotletava toetuse taotlusi kuni 15. jaanuarini paberkandjal aadressil Vabaduse väljak 10b, 10146, Tallinn. Eelmisel aastal toimus programmi raames üle 170 spordiürituse.

SPORTNET

Viimased artiklid

Scroll to top