Kui Eesti mitmevõistlejad ööl vastu reedet koduse aja järgi kell üks pärast pikka ja väsitavat reisi Prantsusmaale Arlesÿi jõuavad, kogevad nad üllatust: võõrustajad pakuvad vaatamata hilisele ajale hõrke roogasid, kirjutab Deivil Tserp Postimehest kohapealt.

Täna algavale Euroopa karikavõistluste superliiga jõuproovile lennusõidu järel Marsseilleÿst bussiga saabunud Eesti, Ungari ja Ukraina sportlased lähevad hanereas mööda basseiniäärset teed hiiglasuure kämpingu restorani. Kõik elavnevad silmanähtavalt, kui märkavad söögikoha uksel härja topist.

Vahetult enne magamaminekut ei ahmi keegi endale suuri portse, kuigi delikatessjuustud ja -singid lõhnavad isuäratavalt. Seda ohtramalt juuakse eri jooke, sest väljas on palav. Kui Euroopa meistrivõistluste normi sihtiv kümnevõistleja Madis Kallas punast veini klaasi valab, venivad lauakaaslaste suunurgad kõrvuni.

Loe edasi Postimehest

Sportnet.ee

Viimased artiklid

Scroll to top