Kolmapäeval, 31. mail toimub Voka staadionil Ida-Virumaa aastajooks 2006 m, mis on kuueetapilise, Eesti kergejõustikumaastikul ainulaadse staadionijooksu esimeseks osavõistluseks. Ida-Virumaa aastajooks 2006 m etappidel on kavas vaid üks jooksudistants, mille pikkuseks on 2006 meetrit. Etapid toimuvad kolmapäeviti Ida-Virumaa erinevates kohtades. Kui mais alustatakse Vokas, siis juunikuus võisteldakse Sillamäel (14.06) ja Kohtla-Järvel (21.06), juulis Narvas (19.07) ning augustis Iisakus (2.08) ja Avinurmes (16.08).

Ida-Virumaa spordiliidu eestvedamisel toimuva võistlussarja kolmapäeva õhtuti toimuvatel etappidel antakse alates kella 18st veerandtunniste intervallidega kaheksa starti, kusjuures osalejad saavad lisaks sobivale stardiajale valida ka enda tasemele sobiva tugevusgrupi.

Esmakordselt toimuval seeriavõistluse üldarvestuses summeeritakse iga võistleja kolme parema etapi tulemus ja esikohakarika saab iga aastakäigu parim mees ja naine. Etappidel autasustatakse medaliga kolme kiiremat meest ja naist ning auhindu loositakse välja kõikide osavõtjate vahel.

Aastajooksu osavõtumaks on eelregistreerimisel 10 krooni ja kohapeal registreerimisel 25 krooni etapi kohta. Osavõtumaksust on vabastatud õpilased, pensionärid ja töötud. Neljal etapil osalenud stardimaksu maksnud võistlejad saavad mälestuseks jooksu särgi. Kõikidel etappidel osalenud
võistlejad vabastatakse stardimaksust 9. septembril toimuval Jõhvi rahvajooksul. Võistluste peakorraldaja on Andres Kallavus ja peakohtunik Valdek Murd.

Eelregistreerimine lõpeb etapi toimumise nädala esmaspäeval ja registreerunud võistlejate nimed avaldatakse Ida-Virumaa spordiliidu kodulehel www.sportiv.ee. Jooksu üks toetajatest Sportland võimaldab kõikidel eelregistreerunud jooksjatel võistluspäeval osta Sportlandi Jõhvi ja Narva kauplusest jooksutarvikuid 30% soodustusega. Nime saab võistlusele kirja panna e-postiga This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - registreerimisel tuleb kirja panna võistleja ees- ja perekonnanimi, täpne sünniaeg, etapi nimi ja soovitav
stardiaeg, elukoht, organisatsioon ja kontaktandmed.

Sportnet.ee

Viimased artiklid

Scroll to top