Sellesuviste Hansapanga tervisejooksude esimene etapp toimub 3. mail Tallinnas Kadriorus. Tartus algab jooks 8. mail Jänese terviserajal ja Pärnus 12. juunil Terviseparadiisi juures. Hansapanga tervisejooksudele on tänase seisuga registreerunud 475 võistkonda. Registreeruda saab veel ka kolmapäeval enne etapi algust kohapeal.

Hansapank Eesti peadirektori Priit Põldoja sõnul pani pank toetajana hea meelega õla alla sportlikule üritusele, mis on jõukohane enamikule meist ning toetab tervislikke eluviise. "Tervisejooksul osaleb tänavu ka rekordarv hansapankureid - registreerunud on üle 200 meie töötaja," märkis ta.

Tervisejooksud kestavad maist septembrini. Jooksusari koosneb 21 etapist Tallinnas ning selle lähistel asuvates metsades ja jooksuparkides, samuti 10 etapist Tartus ja Pärnus. Tallinnas on jooksupäevaks kolmapäev, Tartus ja Pärnus joostakse esmaspäeviti. Raja pikkus on vastavalt etapile 3-5 km, start avatakse kell 16 ja suletakse kell 20. Kõik osavõtjad saavad kiibi, mis fikseerib nende stardi- ja finisiaja.
Jooksul osalemiseks on vaja kokku panna viieliikmeline tiim ning registreeruda veebilehel www.stamina.ee või enne jooksu algust kohapeal. Hansapanga NPNK-kaardi omanikele kehtib registreerumisel 25% soodustus.

Selleks, et meeskond oma jooksukorra kirja saaks, peab ühel etapil osalema vähemalt kolm tiimi liiget. Peale väiksemate auhindade ootab Tallinna parimat jooksutiimi 50 000-kroonine reis Estravelilt. Tartu ja Pärnu tublimatele on eraldi auhinnad. Tänavuste jooksude uuendusena liidetakse kõik osalejad firmaspordi arvestusse ning eelmistest jooksudest osavõtjaid premeeritakse lisakilomeetritega.

Tervisejooksudel annavad nõuandeid tuntud treenerid ja spordiarstide. Igal etapil on lahti ka lastetelk, kuhu vanemad saavad jooksu ajaks lapsed hoidja järelevalve alla mängima jätta.

Tervisejooksude sari sai alguse kolm suve tagasi. Hansapanga nime kannab sari alates eelmise aastast.

Sportnet.ee

Viimased artiklid

Scroll to top