Spordikuninganna kergejõustiku õukond on alaliidu järjekordsesse (ja erakorralisse) presidendivalimisse suhtunud vaat et samamoodi nagu Eesti rahvas Balti tuumajaama rajamise ideesse – mõned poolehoiuga, mõned kartuse ja teatava mässumeelsusega ning hirmutavalt suur osa ükskõikselt, kirjutab Postimees.

Tuumaterminoloogiat kasutades võib vabalt öelda, et nii praeguse seisuga ainsana volikogule valimiseks esitatud presidendikandidaadil Erich Teigamägil kui ka tema võimalikul rivaalil Erki Noolel on kadestamisväärselt palju energiat. Mõlema sisimas paikneb justkui reaktor, mis vajab aeg-ajalt jahutamist.

Eeldan, et spordiareenil võitudega harjunud Nool neljapäevaks välja kuulutatud volikogul presidendiks ei püri. Sestap keskendugem järgnevalt üksnes ärimees Teigamägi tugevuste ja nõrkuste lahkamisele. Alustuseks oleks ju huvitav teada, mida arvab kergejõustikuliidu tõenäolisest uuest presidendist Nool.

Möödunud jõulude eel ilmunud autobiograafilises raamatus «Autogramm» pajatab poliitiku libedal teel rühkiv eksmitmevõistlusäss Teigamägist kergejõustikuvõistkonna juhi rollis 2004. aastal Ateena olümpiamängudel. «Ise närviline ja domineeriv, tekitas ta teisteski närvilisust,» räägib Nool.

Loe edasi Postimehest

Sportnet.ee

Viimased artiklid

Scroll to top