* Eesti kadettide meistriks vabamaadluses tuli 69 kg kehakaalus Toomas Tammik. Samas kaalus võitis pronksi Anti Liivak.

* .Järvamaa meistrivõistlustelt murdmaajooksus toodi Koeru mõlema meeste võistlusmaa esikohad. 1000 m jooksus oli võitja Ott Talvik ja 3000 m jooksus Martin Adusoo. Lisaks saavutas Hardo Reinart hõbemedali 3000 m jooksus

* Järvamaa keskkoolide karikavõistlustel sisekergejõustikus saavutasid esikohad C-vanuseklassis Kelly Ojamaa (topispalliheide ja 500m jooks) ja Ave Lagenõmm (50m tõkkejooks), B-vanuseklassis Hardo Reinart (800m jooks) ning juunioride klassis Helena Tammik (topispalliheide). Esimesena lõpetas ka C-vanuseklassi teatejooksuvõistkond (Kelly Ojamaa, Ave Lagenõmm, Gert-Gerhard Malberg, Jarmo Jürgen). Teisi-kolmandaid kohti võitsid Madis Bobrovski, Jürjo Jürgen, Märt Mölter, Eva Perejainen, Deivi Teppan ja Bert Tippi.

* Järvamaa koolinoorte meistriteks murdmaajooksus tulid Hardo Reinart (PB 1000m) ja Bert Tippi (PA 2000m). Teise koha saavutas Helena Tammik (NJ 500m) ja kolmandat tulemust näitasid Deivi Teppan (TB 500m) ning Katre Tatrik (NJ 1000m). Tugevad esikuuikukohad said ka Toomas Tammik, Madli Adusoo, Johan Praats, Mai-Liis Sopp ja Mari-Liis Pihlak.

*Talvistest tulemustest on teatamata Koeru keskkooli teine koht Järvamaa koolinoorte meistrivõistlustelt suusatamises. Individuaalselt saavutasid 2.koha Mari-Liis Pihlak, Katre Tatrik ja Bert Tippi. Kolmanda koha sõitsid välja Eva Perejainen, Jarmo Jürgen ja Rauno Reinart. Tihedas konkurentsis jõudsid esiviisikusse ka Nele Neeme, Helen Truska, Matis Jürgen, Jürmo Jürgen ja Hardo Reinart.

* Algasid Koeru karikavõistlused segapaaris võrkpallis. Esimene oli võimlaetapp. Selle võitsid Kadri Toom+Ain Kanne. II koha saavutasid Piret Reinfeld+Mati Seire ja III koha Gadi Rohtjärv+Aivar Lagenõmm. II etapp peetakse Aruküla pargivõistlusena 18.juunil kell 10.

Koeru Kaja

Viimased artiklid

Scroll to top