* Segapaaris võrkpalli II etapi tulemused: 1. koht Kardi Toom ja Ain Kanne, 2, Gadi Rohtjärv ja Aivar Lagenõmm ning 3. koht Jaanika Aava ja Elis Laansalu. Järgnesid Anne Põder+Andres Pajula, Ireen Lehtmets+Ülo Jammer, Pille Seire+Tõnu Aava jt.

* Eesti meistrivõistlustel teatejooksudes võitis ¥Järvala´ meeskond 4x110 m tõkkejooksus hõbemedalid uue maakonna rekordajaga. Pooled võistkonna liikmed olid Koeru mehed Tarmo Saar ja Ott Talvik. Ott Talvik uuendas hiljuti valla rekordit 110 m tõkkejooksus (15,6). Oma nimel olevat Järvamaa juunioride rekordit odaviskes uuendas ka Tanel Grauberg (63.56).

* TV 10-olümpiastarti vabariiklikul 3.etapil Valgas saavutas Ave Lagenõmm tüdrukute noorema grupi kaugushüppes teise koha (4.78). 4.etapil Türil oli Deivi Teppan tüdrukute vanemas grupis palliviskes kolmas (63.28). Tüdrukute tulemuste väärtust näitab ka see, et need kuuluvad võistlussarja 30-aastase ajaloo kahekümne parema hulka. Tänu heale esinemisele kahel viimasel etapil tõusis Koeru KK võistkond 23.kohalt 13.kohale ja tagas pääsu finaali Rakveres. Seal tuli kolme päeva jooksul läbida mitmevõistlus. Meie noored jätkasid tõusvas joones ja võistlus lõpetati igati hinnatava 8.kohaga. Individuaalselt jäid vabariigi paremiku seas kõrgeimateks kohtadeks Ave Lagenõmme 7.koht nooremate tüdrukute 6-võistluses ja Märt Mölteri 13.koht vanemate poiste 9-võistluses. Kohaga võistlejaterivi keskel lõpetasid Deivi Teppan, Madis Bobrovski ja Carl Paakspuu.

* Seda, et Koeru KK oli sel aastal Järvamaa parim kool TV 10-olümpiastarti sarjas, tõestati ka Järvamaa mitmevõistlusel. Poiste nooremas grupis saavutasid kaksikvõidu Carl Paakspuu ja Madis Bobrovski. Sama suutsid vanemas grupis Märt Mölter ja Hardo Reinart. Tüdrukutest kuulusid Ave Lagenõmmele ja Deivi Teppanile teised kohad.

* Traditsioonilistel Koeru mängude kergejõustikuvõistlustel oli osalemas suur hulk maakonna tippe. Koeru sportlastest võitis esikoha kaugushüppes Tarmo Saar (6.16). Lauri Bobrovski oli teine nii kuulitõukes (10.90) kui ka kettaheites (36.62). 1000 m jooksus saavutas teise koha Marion Adusoo (2.44,7) ja 100 m jooksus 3.koha Margo Lindermann (11,9). Meie naistest olid edukamad Madli Adusoo 2.kohaga 800 m jooksus (2.52,9) ja Deivi Teppani 3.kohaga kettaheites (24.00).

* Koeru SK noortevõistlustel kergejõustikus saavutasid esikohad Sten Aan, Pearu Pindre, Ave Lagenõmm, Mari-Liis Mölter, Joanna Makstin ja Kertu Jätsa.

* 7. Väinjärve triatlonil, milline oli ühtlasi Eesti karikasarja teine etapp, oli kohalikest parim Kristiina Lõhmus. Naisjuunioridest saavutas ta 3.koha ja lisaks Järvamaa meistritiitli. Meestest oli parim Hardo Reinart 8. kohaga poiste B-vanuseklassis. Hästi esines ka Eva Perejainen. Tasuks 6. koht tüdrukute B-vanuseklassis.

*15. juunil toimus Kadriorus Poska-keskuses sotsiaalministri Jaak Aabi vastuvõtt-tänuüritus, kus jagati tunnustust aktiivsetele kodanikele ja vabatahtliku töö tegijatele. Teiste seas sai Sotsiaalministeeriumi tänukirja ka koerulane Uno Aan. Teda tänatakse aktiivse kultuuri- ja sporditöö eest, spordirajatiste ehitamise ja paljude teiste ühistegemiste korraldamise eest. Õnnitleme!

Koeru Kaja (juuli 2005)

Viimased artiklid

Scroll to top