Täna Türi linna staadionil toimunud Eesti noorte meistrivõistlustel teatejooksus osalesid Kultuuri- ja spordiklubi Alem ja Kergejõustikuklubi Järvala kokku 10 erineva teatejooksu võistkonnaga.

Esineti hulga tagasihoidlikumalt kui eelmine aasta Valgas, mis eelkõige oli tingitud sellest, et eelmine aasta oldi omas vanuseklassis vanemad, seekord nooremad. See tõdemus lubab loota edu järgmisel aastal.
Alemi parimaks tulemuseks jäi tüdrukute B-klassis saavutatud viies koht ajaga 7.43,60 (Elisa Kurrikoff, Age Raudsepp ja Kaisa Linno). Tulemus tähistas ühtlasi ka uut Järvamaa noorterekordit. Eelmine rekord pärines aasataguselt Eesti noorte teatejooksu meistrivõistlustelt (7.56,68) ja oli samuti Alemi nimel.

Kergejõustikuklubi Järvala parim resultaat saavutati poiste B-klassi 3x1000 meetri teatejooksus, kus taas kord uue Järvamaa noorterekordiga 8.46,90 saavutati auhinnaline kolmas koht. Meeskonnas koosseisus oli Paide Ühisgümnaasiumi õpilased Mikk Maimann ja Andrei Veis ning Koeru Keskkooli õpilane Bert Tippi. Vana rekord pärines 2001. aastast.

Võistluste korraldus oli ladus ning järgmine suurem võistlus Järvamaal on 05. juunil (algus 11:45) toimuv TV 10 olümpiastardi vabariiklik IV etapp, kus võistleb meie maakonna ja kogu Eesti kergejõustiku järelkasv.

Martin Parro

Viimased artiklid

Scroll to top