Sel pühapäeval algusega kell 14 on Paide spordihallis Honda spordikuulsuste jõuluturniir, kus 11 tippsportlast selgitavad kuue meeleoluka võistlusala kokkuvõttes paremad.

Paide spordihallis astuvad võistlustulle mägironija Alar Sikk, rallisõitja Ott Tänak, triatleet Ain-Alar Juhanson, jalgrattur Allan Oras, rammumees Andrus Murumets, kulturist Ott Kiivikas, võistlustantsija Veiko Ratas, krossisõitja Tanel Leok, sõudja Allar Raja, kergejõustiklane Andres Raja ning jalgpallur Tarmo Neemelo. Spordikuulsustele pakub konkurentsi ka Eesti spordiajakirjanike koondvõistkond.

Aukülalistena on jõuluturniirile tulemas 1960. aastal Rooma olümpiamängudel viievõistluses hõbemedali võitnud Hanno Selg ja purjetamises hõbemedali võitnud Aleksander Tðutðelov, veel Moskva olümpiavõitja võrkpallis Viljar Loor ja mitmed teised tunnustatud sportlased.

Piletid on müügis Piletilevis ja AS Kuma valvelauas. Täiskasvanute pilet maksab eelmüügis 95, õpilastele ja pensionäridele 75 ja perepilet 195 kr. Võistluspäeval on piletite hinnad vastvalt 125, 100 ja 250 kr.

Järva Teataja

Viimased artiklid

Scroll to top