Sel nädalal valgustas Türi spordiklubide liit 2. oktoobril korraldatava Paide-Türi rahvajooksu plaane. Liidu juht Mati Sadam ütles, et korraldajate ühisnõupidamisel käis põhijutt lõpuürituse korraldusest. "Otsustasime, kasutada tuleb elektroonilist ajavõttu. Nii on tulemused täpsemad ja ka korraldajail lihtsam," selgitas ta.

Uutmoodi on tänavu seegi, et lühike jooks on senise Paide-Kirna asemel Kirnast Türile "Seega lõpetavad kõik võistlejad Türi staadionil, mis võimaldab autasustamist ja lõpupidustusi paremini korraldada," lausus ta.

Sadam märkis, et erinevalt eelmistest aastatest on lühikesele jooksule oodatud ka kepikõndijad. "Nii muudame ürituse veelgi rahvasportlikumaks," põhjendas ta. "Jälle on võistlema oodatud ka ratastoolisportlased." Lastejooksud on nagu tavaliselt mõlemas linnas enne põhivõistluse algust.

Türi linnapea Kaia Iva ütles, et tänavu on oodata rahvajooksule ka olümpiavõitja Erki Noolt ja olümpiapronks Toomas Tõnistet. "Tahame nende abil propageerida sporti laste ja noorte hulgas," märkis ta.

Järva Teataja

Viimased artiklid

Scroll to top