Jamaikalane Asafa Powell, 100 meetri jooksu maailmarekordi kaasomanik, on pahane, solvunud ja pettunud, et teine rekordimees ameeriklane Justin Gatlin temaga võistlemist väldib.

Mehed pidid rinnakuti jooksma 28. juulil Londoni GP-l, kuid Gatlin teatas jalavigastusest. Oodatud duell lükkus taas edasi.

«Asi hakkab käest minema,» torises Powell BBC raadiosaates. «Tahaksin temaga jooksurajal kokku saada ükskõik millal ja ükskõik kus. Ootan Gatlinit.»

Powelli sõnul hakkas ta Gatlinit tahtlikus põgenemises kahtlustama siis, kui ameeriklane loobus Ateena Super Grand Prix võistlustest. «Minu pettumus kasvab,» sõnas Powell. «Tahaks Gatliniga otseses võitluses jõudu katsuda, aga ei saa. Olen Gatlini poolt kuulnud viimasel ajal kõiksugu jutte ja põhjendusi ega oska enam arvata, mis õige, mis vale. Mina olen võitluseks valmis.»

Jamaika sprinteri arvates ootab maailm kannatamatult tema ja Gatlini kahevõitlust: «Sellest jooksust saaks kõigi aegade suurimaid etendusi, seega tuleks vaid määrata kuupäev ja maailmale oodatud showÿd pakkuda.»

Loe edasi SL Õhtulehest

SL Õhtuleht

Viimased artiklid

Scroll to top